Ännu ett frånfälle...

Ja inte bara ett. Fyra dagar efter tvättmaskinens död stupade duschmunstycket på sin post, och gick av vid gängningen. Köpte nytt, inga stora pengar ju.
På kvällen samma dag, skulle en långpanna potatisklyftor in i ugnen. När maken satte på (? -säger man så?) ugnen blixtrade det till och hela huset blev strömlöst. Hela fyra gånger tryckte vi på jordfelsbrytaren och gjorde om försöket innan vi förstod att nu har även spisen sagt farväl. Plattorna fungerade dock, så sås kunde kokas. Tur att vi hade grannens ugn att tillgå, så vi fick vår potatis! Men, nästa dag började kollen igen. Bäst i test? Pris? Äsch, jag ringer samma leverantör som vi köpte tvättmaskinen av!  Och visst kunde han på rak arm säga både beteckning och pris på lämplig spis, trots att han satt i bilen och talade i sin mobil. Jag kunde gå in på nätet och kolla och tycka till. Han var lika billig/dyr som tretti.se, och dessutom fick vi gratis hemkörning och bortforsling av den gamla spisen. Sånt gör inte tretti.se gratis...
I tisdags kom den nya spisen hem till oss, och vi fick höra att den som vi trodde bara var några år faktiskt var hela 15... Vad kunde man annat säga, än att tiden går fort när man har roligt... Sen fick vi höra att det skulle nog inte göra så ont att byta fläkt också. Hm.
Makens platta skärm till datorn dog dagen efter, tur att det är tre års garanti på den. Men jag undrar om försäljaren skickar onda ögat till annan apparatur när han är här och levererar något nytt?


Kommentarer
Postat av: Chruss

Det var värst vad det händer mycket hos er!!!

Postat av: Louise (vbg)

Hi hi, det verkar som det blir lite dyrt hemma hos er:) Men visst är det kul att få lite nytt :)Fast kanske inte allt på en gång. Kramiz

2008-08-08 @ 13:35:58
URL: http://louisevbg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback