Papperskraft i Leksand 2007

Vilken härlig dag! Välkommen in och titta på några foton från mässan, lördag!
Papperskraft i Leksand 2007

Dan före dan...

Inför mässan, packningsbestyr i Rälta! Och det är nu en gång så, att shoppinglusten aldrig sinar... Det inplastade stället med massor av "godsaker" har just burits ut, och vi måste ju kolla in lite närmare! Vilken TUR att det är inplastat! Men i morgon så...

image111     image112

Recall...

Midsommar... En glimt!

image110

ATC

Trots underbart väder så finns det ju tid att skapa... Små stunder i husvagnen som kan bli till ett och annat. Nu blev det ATC, av spillbitar. Fler har det blivit sen dess, och det är så jätteskönt att se hur spillet minskar!

image109

Till en som flyttat

En vän har sålt huset och flyttat in i lägenhet, i ett gammalt hus. Stor förändring! Men en liten täppa hör till, och lägenheten är på markplan. Hon tycker om att påta i jorden och maken är fågelentusiast... Så jag tror att kortet passar dem!

image101

Smådjur

Lisa visar smådjur i sin blogg, jag hänger på och gör detsamma! 
En nyckelpiga vilade på stenen mitt i fågelbadet, i solen häromdan. Man blir trött i värmen...

image99
På kvällen samma dag såg jag den här nattfjärilen på insidan av köksfönstret. De är så vackra när man tittar på dem nära! Ofta får dagfjärilarna all beundran, men studera de här små mästerverken också!

image100

I sommarens soliga dagar!

- Då uppdaterar man inte sin blogg... Bara njuter av sol och grönska!
Men nu, här, ett kort! Jag gjorde med inspiration av
Inola, och stämplade på ett almanacksblad. Lite annorlunda! Tyvärr limmade jag fast det med Scrappy Glue - gör inte det! Bättre hade varit med dubbelhäftande tejp... Men man lär så länge man gör sina misstag! D.v.s. mest hela tiden!

image98