Suck...

Jaa, jag suckar. Hinner inte med att blogga! Men jag hinner mycket annat, så jag får tänka på det viset... Livet är ju till för att levas, inte för att blogga... Eller hur? Va? Var det nån som sa näää?

I dag har jag lyckats snygga till i trädgårdslandet, ni vet där den "blå" rosen bor. Nu ser det rätt fint ut, och vi kan njuta av det lite till innan "frosten berövar Esters astrar dess gestalt". En promenad är också bra, och det blev av innan trädgårdsarbetet. Och, jag har avslutat ett mastodontjobb som jag aldrig mer tänker åta mig! Jädrar så skönt att det är klart! Eller har jag sålt skinnet innan björnen är skjuten nu? Kanske är det nåt fel nånstans? Hrmmm... Bort hemska tanke.
Sen har jag också ägnat några timmar åt att städa i min verkstad. Sortera kanske det hellre ska kallas. Och det behövdes. Lite ett och annat som hamnade i väskan till försäljning.
Och - jag har avslutat makens scrapalbum - som blev bra!

Nu kan jag med fog säga att vem katten kan hinna blogga när man hinner så mycket annat? Va?

Och ute lyser rönnbären...

Blå ros utslagen!

Och som jag misstänkte var den rosaröd, inte ett spår av blått! Kanske felmärkt kruka? Eller nåt. Nåja, fin blev den, och stor var den också!


Romantik...

Se så fint foto från en strand i försomras. Lite Lady och Lufsen över det tycker jag! Måste fota. Fantasin sätter igång, var där två jyckar som svärmade i månens sken? Eller var det en matte/husse som tryckte ned vovvens tassar och arrangerade det hela? Eller?Blog Candy

I Petrasos blog (http://petraso.blogspot.com/) finns en utlottning - jättesöta små hjärtan som hon har gjort av cernitlera. Kila in dit och chansa på att du har tur! Deadline är den 17/8 kl 14.00.


I selen

Tja, så var man tillbaka på jobbet igen. I selen. Luktar höst ute. Men semestern har varit bra, välgörande och fylld med fina upplevelser. Och mjukstart har vi på jobbet, så det känns helt ok! Men nog ska det väl komma en släng sensommar ändå? Gärna runt en helg...
Rosorna blommar, och nu kommer en knopp på den blå rosen jag köpte på rea! Men nog ser den misstänkt röd ut? Spännande fortsättning följer...