Till en "gåbortsflaska" vin...

...Gjorde jag den här flaskhängaren med vårigt tema.  Blommorna och själva hängaren, samt bokstäverna är utskurna med Silhouetten.

image63

Rååååsa igen...

Man kan tro att jag hamnat i ett rosa skimmer och fått en ny favvofärg! Men så är inte fallet, utan jag har använt ett enklare rosa papper till att skära ut med Silhouetten, för att testa. Innan jag drunkar i detta rosa träsk, så blir det säkert ett kort till i samma nyans...
Visst är väl hörnen fina?! Lite rosa glitterlim blänker till i hjärtats mitt. Tårtan är stämplad med Distress och embossad, sedan färglagd med akvareller och med cracle medium ovanpå. De små bladen är också utskurna med Silh.
Tack Lovisa, för att du har designat tårtan - den är jättefin!

image60

Inte många knop...

Här blir inte mycket skapat... Det har hopat sig för mig igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Men jag har gjort färdigt ett kort i dag, som jag kan visa!

image59

Ett enkelt kort

Silhouetten och jag har gjort ett enkelt kort, vi måste ju testa lite innan det blir några avancerade arbeten! Jag gillar de här skorna, lite 40-50-talsstuk på dem. De kommer att få vara kvar i mitt bibliotek med gsd-filer!

image58


Min nya kompis!

Jag har fått en ny lekkompis, som heter Silhouette... Hon och jag har hunnit bekanta oss lite, och vi kommer säkert att trivas bra tillsammans! Just nu finns så lite tid bara, men snart så...

image57

God fortsättning!

Hoppas påskhelgen har varit lugn och skön med rara häxor och mycket godis! Jag vill önska en fortsatt trevlig påsk till er alla.

image55