Nu är det slut...

Allting har en ände, och nu har min blogg nått sin. Det var nära för inte så länge sen, men jag gjorde ett nytt försök - utan skapande inlägg. Det är helt enkelt så att jag inte är en bloggare, jag uppdaterar inte varje dag och med engagemang, och jag ser att jag har tappat besökare. En blogg som inte är levande är ingen blogg, det är bevisat!

Så jag säger tack och hej, låter sidan finnas några veckor framöver och dödar sedan bloggen. Jag finns med mitt skapande i mitt galleri -
Galleri Elwa.

Tack alla tappra besökare som fortfarande finns kvar!

Kommentarer
Postat av: Agneta

snyft

Postat av: Ingrid - Inola

Elisa, jag kommer att sakna dina vackra foton och underfundiga berättelser. Du är fantastiskt bra på att uttrycka dig och få in stämning och känslor i dina texter. Men bloggandet ska förstås vara något man känner lust inför och inte något som skapar dåligt samvete, så jag förstår ju samtidigt hur du resonerar. Skönt att du i alla fall driver ett galleri vid sidan av så man får njuta av de vackra korten ;-) Kram på dig och vi hörs på ett eller annat sätt! Ingrid

2008-09-29 @ 18:09:25
URL: http://inola.blogg.se/
Postat av: Carina W

Tråkigt att du lägger ner din blogg.Men upptäckte ditt galleri.Så mycket fint och intressanta saker det fanns att titta på.Lägger den som länk i min blogg.Ha,det gott!

2008-10-02 @ 07:47:53
URL: http://carinaspysselsida.blogspot.com
Postat av: sussilull

Ja detta kommer att bli tomt.....:-(

2008-10-03 @ 12:26:14
URL: http://www.sussilull.bloggagratis.se
Postat av: Sara - SaGam

jag kikar in i galleriet med jämna mellanrum! vi ses!

2008-10-03 @ 18:31:51
URL: http://sagam.blogg.se/
Postat av: Lisbet

Hej!Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.

Välkommen in till mig och titta;

http://articsisters.blogspot.com/Ha det bäst

2008-10-14 @ 21:07:33
URL: http://articsisters.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback